16 Februari 2011/Födelsedag

Hola people!

Idag fyller min underbara storasyster år! Ska iväg och fira henne ikväll med tårta och tacos :D
Tyvärr har csn ännu inte droppat ner några cash på mitt konto (sega jävlar) så presenten får skjutas upp några dagar. Får hoppas att hon inte tar illa upp :)

Förutom detta har jag och ovan nämnda syster varit på IKEA och kollat in stället + käkat lite lunch. Inte illa av mig att ta mig upp innan tio på min lediga dag. Passade på att gosa lite med min underbara lilla systerdotter Michaela <3 Hon är så jäkla gullig!

Ska hoppa i duschen nu och göra mig lite fin innan kalaset. Kanske ska ta och röja lite hemma oxå. Är lite småstökigt men det är inga större problem :D Drog ett jättelass disk igår som ska ställas in i skåp. Skönt att det är borta iaf!

Här får ni en låt som är min favorit för tillfället. Blir så jäkla glad när jag hör den! Så nu vet ni vad jag dansar omkring till här hemma samtidigt som jag sjunger med (falskt såklart!)^^ Jag tycker synd om mina grannar :PEliza Doolittle "Pack up"

14 Februari 2011/ Alla Hjärtans Dag

Hola!

Idag är det Alla Hjärtans Dag av alla dagar. Ångestens dag för vissa och lyckans dag för andra. Själv är jag inte så himla intresserad av dagen överhuvudtaget. För några månader sen trodde jag att jag skulle sitta hemma på den här dagen och gråta och vara allmänt miserabel. Men nu är det inte så. Är ganska så lycklig för tillfället. Kanske har något att göra med att jag träffat en kille som jag tycker sjukt mycket om. Vi är inte tillsammans men vi dejtar kan man säga. Är riktigt lycklig för första gången på länge. Är så skönt att träffa någon som verkligen förstår en och som man kan ha kul med. Behöver inte vara något mer. Är skönt att vi tar det lugnt och bara är med varandra.

Som sagt, idag är en väldigt chillad dag för mig. Vi ska nog bara träffas, laga mat och kolla på en film. Härligt <3

Hoppas ni får en skön Alla Hjärtans Dag, vare sig ni firar den med någon eller kanske firar er själva. Den viktigaste personen i världen borde egentligen vara en själv. Kanske skulle skita i alla andra och fira mig själv idag? Jag förtjänar verkligen att skämma bort mig själv efter det här senaste halvåret!
Jag vet ju med säkerhet att den personen jag garanterat kommer leva resten av mitt liv med är mig själv :D

Bild från Fuerteventura, ska skriva ett inlägg  och visa bilder från resan någon dag när jag får ork :)

Break

Hola! Har haft ett bloggbreak i typ två månader snart. Var inte direkt meningen. Kändes bara som jag inte hade något att skriva om. Men nu är jag här igen :)

Blev utmanad av Sara så här kommer ännu en lista (hint om att jag ska blogga kanske?^^)

Fire tv-program jeg ser på:
1.
True Blood
2. Top Model
3. Halv åtta hos mig
4. Magnum

Fire ting jeg har gjort i dag:
1.
Spelat Super Mario + Donkey Kong
2. Lagat mat.
3. Haft ett gräl
4. Haft det otroligt mysigt

Fire ting på min ønskeliste:
1. Pengar
2. Mindre dåligt samvete
3. Godkänt på nästa tenta
4. En härlig dag imorgon

Fire ting jeg liker dårlig:
1. Mitt ständiga dåliga samvete (måste göra något åt det)
2. Min ekonomiska sits för tillfället
3. Att jag fortfarande inte fått upp orken att ta ner min julgran i källaren
4. Att mina krukväxter verkar hata mig och slokna för minsta lilla, för mycket vatten/för lite vatten *pust*

Jag utmanar alla som har lust :P