Flytten nalkas

Förresten.....Om en vecka sitter jag i min nya lägenhet alldeles nyinflyttad :D
På onsdag får jag nyckeln och på lördag går flyttlasset, det är inte en dag förtidigt då min kära mors vardagsrum håller på att kvävas av alldeles för många möbler och mitt rum nu består av en säng, en fåtölj och en massa flyttkartonger och svarta sopsäckar :P
Dock är det fortfarande mycket som ska fixas, fattade inte hur mycket det var egentligen, måste ringa till besiktningesmannen och hojta till för det fattas en glashylla i mitt kylskåp (inte för att jag kan fatta hur man kan missa det när det är ens jobb att hitta fel....), fixa hemförsäkring och betala adressändringen. Tycker det är otroligt dumt att det är uppbyggt så att själva adressändringen inte kostar någonting men eftersändningen kostar skjortan, och om man vill få sin post så måste man fixa eftersändning. Tycker det är lite styggt av dom att sätta in sådana "smygkostnader".

Yes!

Jag fick G på min omtenta i cellbiologi! xD 3 hp avklarade!
Woo-hoo!

Weird

Det är så lustigt...Ibland känner man sig som den fulaste, äckligaste männsikan på jorden och allt är bara fel. Men ibland så mår man bara så jäkla bra och känner sig så jäkla snygg! Det är skitkonstigt :P Har ni också sådana dagar :P
    
hahahhahaa.....ja, mina bilder består till stor del av egopics men vem har inte det :P


Uppdatering

Hej igen!
Kom på att jag har inte har berättat hur det gick med lägenheten. Left you hanging :P
Jag var och tittade på den i måndags med typ alla jag känner, först Jessica, sen Jessica och Gemma (Gemma ville också se den), sen kom My och tillsist mami och papi. Roligt att se att det finns så många som är nyfikna och intresserade om hur jag bor/eventuellt kommer att bo.
Iaf jag såg lägenheten och det var love at first sight! Den var perfekt! Jag började möblera den i mitt huvud och den var så snygg! Har t.o.m en balkong i hyfsad storlek :D där kan man sitta många underbara sommardagar.
Efter jag sett den med mami och papi så hade jag bestämt mig och damdadaddam.........Jag tog den! :D:D:D
Jag är nu stolt innehavare av en vacker etta på 38 kvadrat på Våxnäs! Hihihihihi......Får nycklarna den 1/4 och flyttar den 4/4
såhär ser den ut: 

Jag har blivit med lägenhet :D 

Oh my god! Oh my god! Oh my god!

Jag har kanske, kanske, kanske blivit med lägenhet!!!!! Håll tummarna! xDxDxD

Magi

Kings of leon är nog ett av världens bästa band. Det ryser i mig när jag hör dom, inte bara vanlig "det ryser och huden knottrar sig" utan det ryser i min själ. Calebs röst gräver sig in under min hud och in i mitt hjärta. Detta är kärlek (i nästan lika hög grad som Oasis)

Njut!


Kings of Leon "Use somebody"

I've been roaming around
Always looking down at all I see
Painted faces fill the places I can't reach

You know that I could use somebody
You know that I could use somebody

Someone like you
And all you know
And how you speak
Countless lovers undercover of the street

I've had it with these motherfucking snakes on this motherfucking plane!!!

Hahahhaaa.....för dom som inte redan har gissat det så tittar jag på "snakes on a plane" på 5:an. Är så sjukt bra. Är perfekt för mig nu då den inte är ett dugg komplicerad. Titeln säger allt, äkta Hollywood-action :D
Är iaf sjukt trött, har pluggat nästan hela kvällen och vill inte höra ett ord till om DNA, kolhydrater, citronsyracykeln och mikrovilli! Vill bara bli lite hjärndöd för tillfället. (Jag är så trött att jag var nära på att skriva citron med s)
Hoppas bara att jag får G på tentan imorrn, det är inte omöjligt att jag kuggar då jag pluggat ännu mindre nu än sist. Men ibland går det bättre för mig när jag pluggar mindre och kvällen innan (*host* hela gymnasiet *host*), jag vill bara få det gjort.
Nu får det vara för idag, jag ska bara kollapsa lite i min säng nu och hoppas att min ryggvärk går över.


(förresten, får man svära i bloggen? :D)

Wish me luck imorrn! :D
Bye!