Det finns hopp!

För en liten stund sen gick jag in på blockets hemsida och skulle kolla runt lite. Och gissa vad jag hittade? En likadan soffa som jag skulle köpa när det sket sig. Den var dock i en annan färg och lite dyrare men det får vara så. Det är min drömsoffa!
Jag och pappa ska åka och kolla på den och eventuellt hämta den vid fyra tiden idag xD
Jag ska försöka att inte hoppas för mycket med tanke på hur det gick sist. Men den här tjejen känns mycket seriösare. Hoppas, hoppas, hoppas!
Först ska jag iaf åka och fika hos My vid tvåtiden. Det ska bli jättekul. Men kommer sitta som på nålar för jag vill ha min soffa!

(Det är inte den soffan, bara samma modell :P)


Min vanliga tur....

Det sket sig med den soffan jag skrev om. Hon sålde den till någon annan i helgen trots att hon lovat att jag skulle få köpa den. Det som var mest sorgligt var att jag erbjudigt mig att komma och hämta den nu i helgen och hon sa att det inte gick. Men det gick tydligen med en annan köpare.....Tycker det är otroligt omoget och oseriöst att göra så. Själv skulle jag aldrig sälja en sak till något annan när jag redan lovat bort den. Speciellt när den första köparen gör allt för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt.
Efter mycket gråt och skrik från min sida så hittade jag en annan soffa som jag ska åka och titta på. Hoppas att det går vägen den här gången men jag ska inte hoppas för mycket. Har iallafall lärt mig en läxa nu. Jag kan inte och ska inte lita på att folk är lika ärliga som jag. För då blir man uttnyttjad och stampad på.
Fick iaf lite tjockare hud nu....

Färdig

Nu är jag klar. Tänk vad lite smink, en hårfön och en plattång kan göra....
   
See ya' later, alligator....

Soffalichious ;P

Nu har jag eventuellt skaffat mig en soffa oxå. Den är helt underbart snygg och relativt billig oxå. Skulle vilja lägga upp en bild men det är bäst att jag väntar tills köpet går igenom. Den är iaf stor :D Det är en röd tresitssoffa som är djup och härlig. Ser jättemjuk ut men jag har ju inte provat den än. Hittade den på blocket och jag blev kär. Den är perfekt! :D Hoppas, hoppas, hoppas det går bra. Känns lite för bra för att vara sant.
Vi får se..
Vid fyra kommer papi hit och hämtar mig. Vi ska till Bergvik, eventuellt ska även mami med. Ska bli jättemysigt iaf. Gillar Bergvik :)
Nu måste jag gå och blåsa håret så jag blir klar någongång :P
Bye
  
Jag just nu :P


Så kan det gå

Funderade på om det var fredagen den trettonde idag...Har haft otur halva dagen. Men det har ordnat sig till det bästa i de flesta fall. Satt och skrev seminarieuppgifter tills händerna blödde igår. Dom var inte särskilt jobbiga eller svåra utan dom var bara så himla många. Idag så hade vi iaf seminarium och det var riktigt roligt. Det är sådana här dagar som vi har seminarie och när vi har laboration som jag känner att jag har valt rätt yrke. Det praktiska är superkul och väger upp alla sömnpiller-föreläsningar. Igår så somnade jag faktiskt på föreläsningen :P
Får försöka se förbi alla jobbiga föreläsningar, det som vi kommer göra i slutändan är ju det praktiska, ta blodprov t.ex. Hehehehe......Vampyr som jag är så älskar jag blod. Eller älskar är väl att ta i men jag fascineras av det :D
Mami var även hos mig idag och jag bjöd på middag :) Det var riktigt kul. Att kunna umgås utan att hushållsbestyr kommer upp och man blir ovänner.
Nu ska jag duscha och gå och lägga mig.
Bye
 

I'm back!

Heeeeellllooooo......!
Äntligen är jag tillbaka i datorns värld :D Det var länge sedan.
Det har hänt en hel del sen jag skrev sist,  jag har flyttat till min underbara etta och trivs jättebra (trots att jag fortfarande letar efter spöken under sängen och kollar att ytterdörren är låst 43 gånger per kväll). Har träffat kul folk i helgen och festat samt haft en urmysig tjejmiddag xD Det är så kul att träffa gamla gymnasiekompisar igen!
Nej, nu orkar jag inte skriva mer, har en stor dag imorrn :P Har en föreläsning och 26,5 frågor om virus och basilusker att svara på.
Sov time, godnatt mina små kycklingar!

Pirr i magen

Imorrn flyttar jag, flyr boet, står på egna ben etc. Det ska blir hur kul som helst :D fattigt men kul :P
Vi får se när jag kan skriva nästa gång då min kära pojkvän snott med sig min dator till det fruktade Munkfors! Bastard.....

Nu kommer iaf en gammal goding. Den är så bra :D men videon är nog det roligaste jag sett. Sångarens dansteg är från en helt annan dimension. Så ska jag dansa nästa gång jag är på Nöjes xD
Vad kan man säga? Annat än att 80-talet rockade! :D
Dead or alive "You spin me round"

Har en härlig fredag alla mina små kycklingar :D