The little green dress

Jag hörde för några dagar sen att Kiera Knitleys klänning från filmen "Försoning" skulle auktioneras ut. Jag önskar att jag helt plötsligt vann 20 miljoner på lotto. Jag skulle lätt offra dom på klänningen. Den är så otroligt vacker!
   I wan't it so bad!!! Gimmie, now!
image25
Här är den. Vem skulle inte vilja ha den? Den är så klassisk snygg! Jag önskar att jag levde bland den engelska överklassen på 20- och 30-talet.  
   Är det någon som har 20 miljoner över som vill skänka det till mig? ;D

Tjippidoodle!

Hello, happy campers!

Är på extremt glatt humör idag. Vet inte varför...Kan vara för att det var väldigt vackert väder idag eller för att jag träffade Pjuppisen på stan och tog en vääääligt lång fika på T (världens mysigaste café :D) eller är det kanske för att vi ska till goa, glada Göteborg imorrn, yaaaaay! XD Jag vet inte men jag är glad iaf. 
      image23
      I can't wait!
Ska shoppa ordentligt men förnuftigt. Ska försöka att inte köpa en massa onödiga grejer eller att få ångest över att jag har lite pengar. Får se hur det går.......
     Ska bli extra kul att gå på fest imorrn kväll hos en av Pjuppisens kompisar. Kul att gå ut i en annan stad än Karlstad. Jag är också sjukt sugen på att göra drinkar. Pjupps och jag ska nog köpa en drinkblandning så vi fixar oss en smarrig drink nam, nam.... :D
image24
Får se om det blir nåt gott ;)
   Hoppas att det blir kul (men hur kan det bli annat än roligt när det är jag och Pjupps i spetsen) och vi hittar mycket roligt att köpa och och många roliga människor, hehehe....

Göteborg, watch out! XD

Fluffins power XD

Hehehe....jag blev så glad när Frida härom dagen sa att hon gillade mina fluffins så mycket att hon ville köpa några av mig :) Jag är tydligen populär i muffinskretsar. Jag ska nog fixa en filmkväll där jag bakar skitmycket fluffins :D Mmmmmmm.....

image22

Bäst att jag kollar upp vad jag behöver :) Får handla till baket :D
Byebye

Segooo......

Åh.... jag är så seg. Jag skulle ha pluggat på svenskan till provet i morgon men som vanligt så är jag helt inkapabel att börja plugga i tid. Jag är en deadline junkie.... :P
Jag testade att locka håret med plattången istället. Jag är effektiv  *host*
 Det blev faktiskt ganska bra. Jag slipper iaf att ta fram den sega locktången varje gång jag vill locka håret. Den tar typ en halvtimme att bli varm.... 
 
 
Här är resultatet... Inte helt illa för att vara första gången jag gjorde det tycker jag XD

Hahahaha.... när jag lade in bilder så hittade jag fina förfest bilder. Jag, Pjöpp och Linn som sjunger singstar. Tänkte visa er hur fina vi är ;)

     

Så snyggt! Hehehehe....

Ska snabbt förklara lite vad som händer på bilderna:
Bild 1: Pjöpp och Linn sjunger som om det gällde livet :)
Bild 2: Jag tar ett litet solo (diva)
Bild 3: Linn tar ledningen, hon lägger verkligen ner sig! Är det en ny singstar som vi ser?
Bild 4: Pjöpp och jag kör duell. Det är nära...
Bild 5: Jag är en så värdig vinnare, jag kastar det inte alls i deras ansikten ;D
Bild 6: We see a new star being born... Pjöppzilla!

Det var allt för den här gången, vi ses :)


Wonderwall

Jag tänker bli äckligt sentimental nu så dom som inte vill se det kan titta bort nu....

Jag är nog den mest tursamma personen i världen. Jag har världens mest fantastiska vän. Jag vet att det är nog många som anser samma sak om deras egna kompisar men jag har något alldeles extra.
     Jag träffade denna människa första gången när jag var ca ett halvår gammal. Hon var i samma ålder. Vi föddes med tre veckors mellanrum. Efter det mötet så blev vi vänner. Vi har alltså vuxit upp tillsammans. Vi bodde på samma gata i 17 år. 

     Vi har upplevt allt tillsammans: att börja skolan, lära oss att läsa, första discot, puberteten, högstadiet. Jag var alltid den nervösa och blyga typen och jag fattar inte hur hon stod ut med mig. Utan henne skulle jag nog ha blivit "outsidern". Jag skulle nog inte ha upplevt hälften så mycket saker utan henne. Hon drog alltid ut mig på äventyr. Som den gången hon drog ut mig och vi skulle fiska efter grodyngel och vi fångade massor och som senare visade sig vara myggägg. Hela hennes bakgård var full av mygg ett tag framöver :)
      Hon var alltid den som ställde upp för mig när jag hade blivit utskälld av min pappa (om ni läste inlägget längre ner så förstår ni att det inte var en angenäm upplevelse..)  Hon var alltid tålmodig och lyssnade medan jag gråtande, hulkade fram det jag ville säga. Jag bara önskar att jag var ett hälften så bra stöd som henne. 

       Jag kommer aldrig att glömma hur otroligt förstående hon var när jag berättade att min hund skulle avlivas eller när mina föräldrar skulle skiljas. Hon är den enda människa jag har kunna öppna mig helt för. 
       Jag har alltid stängt in mina känslor för mina föräldrar och syskon när det har varit svårt. Jag har aldrig vågat prata om mina känslor och mina hemligheter för någon annan på samma sätt som för henne. 
       Mina föräldrar hade ingen aning om hur upprörd eller deprimerad jag blev efter deras skiljsmässa förrän långt efteråt. Min vän fick reda på det nästan direkt. Jag kan aldrig tacka henne nog. Jag skulle nog ha gått under om det inte vore för henne. Hon drog mig ut på äventyr och fick mig att känna mig normal igen. 
        
       Pernilla, jag kan aldrig uttrycka mig nog hur tacksam jag är mot dig. Jag vet att jag nog gör dig fruktansvärt irriterad och förbannad ibland, precis som du gör mig irriterad och förbannad men allt det bertyder ingenting. Jag skulle nog aldrig kunnat fått en bättre vän om jag ens skapat en själv :)
       Du är min bästa vän, min stilikon och mitt stöd i livet. Jag har ingen aning om vad jag ska göra är du flyttar härifrån men jag hoppas att vi alltid kommer att vara vänner (vi måste ju slå världsrekord ;) ) Jag hoppas att du får många upplevelser i livet och att du har det fantastiskt! Lev dina drömmar! :D 
        
        Pjöpp, you're my wonderwall... (om du inte vet vad det innebär, lyssna på låten ;D) 
 

Hehehehe... arena is the shit

Tjipp!
I fredags var jag på det coolaste stället i stan. Okej, jag ljög jag var på arena.... Skäms nästan lite.
Kvällen började bra med britpop kvällen på uno. Var riktigt nöjd med en tipspromenad som vi gick. Jag visste för en gångs skull mer än My, ooooohh..... Det säger en del. Jag hoppas att jag vinner priset, musikdvd med Oasis. Men jag har hört av en anonym källa (Frida) att jag kanske har den.
     Jag, My, Anna och Moa var otroligt fjortis och stod och förfestade inne på unos toalett. Glamour girls XD
Hade till vårt försvar ingen annan stans att vara. Det går inte att vara nykter inne på arena. 
    Gick omkring vid tingvalla och runt där och drack lite till och jag blev jätteförvånad av att se min balklänning hänga i fönstret där affären som sålde såna klänningar låg. Den var lila men det var exakt samma modell lol. 
    Efter en stund gick vi in på "klubben" och stötte genast på en massa folk. En härligt lullig Linn. Emma från Pjöpps klass som tydligen är kompis med Anna, och Frida och Steffi. Båda var också lite gött dragna. Det var bara jag som var halvnykter. Jag som verkligen ville bli jättefull.
    Moa var jätteschysst och bjöd på appletinis. Hihihi.. vi var jättetjejiga och stod och smutta. Gud var gott det är. 
Senare på kvällen blev vi lite halvt attackerade av några italienare. Jag och My alltså. Moa hade redan hookat upp med en kille från Kil med tvivelaktigt rykte. Tydligen väldigt religiös men han var inte särskilt religiös med Moa ;) 
My blev väldig "uppvaktad" av den ena italienaren medan jag (tack och lov!) fick den lite tamare. Han drog fina raggningsrepliker som: "I am from Italy" Som om jag skulle falla som en fura för det... höhöhö... 
Var väldigt mycket udda folk där men det var jättekul. Synd bara att dom som vi inte skulle ha haft något emot att dansa med inte var intresserade... Ett par walsare (ursäkta stavningen, vet inte hur man stavar det). Dom var inte särskilt snygga men dialekten är så fin! 
       Det var en rolig kväll iaf och jag ville inte åka hem. Får göra det fler gånger :D
image14
Hahaha... gjorde nyss simpsons-testet och fick 16 av 16 rätt. Äntligen har alla dom timmar jag spenderat framför tv:n lönat sig X)   

15/2

Är det någon mer än jag som vill gå och se den här typ nu?!

image13

Är någon på?

NEJ! NEJ!

Idag har vi haft självförsvar på positiv livstil. Därav min fina rubrik.  Det var ganska obehagligt. Det var några tjejer som verkade ha förutfattade meningar om vad femenistiskt självförsvar. De satt och klagade på läraren. Jag tyckte så synd henne. Hon var lika gammal som oss tror jag och hon fick halva klassen emot sig. Det var bara så hemskt. Efter de hade klagat färdigt så gick det bättre.
Det var riktigt kul att skrika och slå på hennes vadderade kudde. Hihihihi..... Hur ofta får man chansen att stå och skrika och slå nån? 
    image11
Snygg bild va?

På onsdag börjar Marie och Annas konstutställning. Det ska bli jättekul att se vad de har målat. Utställningen är på biblioteket. Kom och kolla! 
     På fredag är det "Brit-pop-kväll" på uno. Det ska bli så himla kul XD Det är perfekt. Äntligen en kväll på uno med bra musik! Det är Frida och Aida som har ordnat den så det ska bli spännande att se hur de har organiserat det. Jag hoppas att det kommer mycket roligt folk. Funderar på att gå ut efteråt. Bra förfest, synd bara att man inte får dricka där :P
image12
Ett av de otroligt bra band som kommer att spelas

Friday XD

Dagens rubrik hänvisar både till veckodagen och till en kär väns smeknamn. Det är nämligen så att ännu en vän har fyllt 18 otroliga år. Ännu en som tagit steget ut i (den lagliga) partyvärlden. Skitkul! Grattis Frida!
Själv sitter jag och skriver här på min blogg. Jag känner att jag har försummat den ett tag nu. Ska bättra mig.
Jag tänkte visa en blid på mig i min fina balklänning. Jag är öppen för kommentarer, själv är jag skitnöjd :D hihihi...

Here it is
image9
Ljuset gjorde inte färgen rättvisa. Den är mer grön i verkliga livet. Jag hade en otroligt dålig hårdag plus att kameran inte är snäll mot mitt fejs så ni får nöja er utan mitt "vackra" nylle för den här gången.

Ska kanske ut ikväll, det beror lite på hur Pjuppisen mår.... Snälla bli inte sjuk nu. Är helt "sjukt" partysugen nu, höhöhö... no fun intended... XD

Känner att jag måste komma ut ur huset lite. Min systerdotter kommer hit och ska vara hos oss hela helgen och våran tv är trasig, kommer att bli ett helvete... Skoja bara, så illa blir det nog inte det är bara det att jag hade sett fram emot en riktig slapphelg...

Hade värsta köriga morgonen. Tv (som har varit påväg att gå sönder) började lukta bränt och bilden försvann nästan helt och den började låta skitkonstigt. Jag fick typ panik (ensam hemma som jag var) och började ringa runt till paranteserna. Jag trodde nästan att jag skulle bli tvungen att stanna hemma från skolan. Men jag hade dragit ur kontakten och papi sa att det var ok att åka så jag åkte och komm 10 minuter försent. Som tur var frågade inte läraren mig varför jag kom sent. Hade låtit som värsta dåliga ursäkten "Asså, jag stod och sminkade mig och så började det lukta bränt och jag fatta ingenting och tv fick typ damp och jag vågade inte åka hemifrån....) vad då? Det låter inte alls som att jag försovit mig och inte vill ha skäll för att jag alltid kommer försent.....

Var bara tvungen att sätta in en bild på födelsedagsbarnet (visst hon fyllde år i måndags men jag kallar henne födelsedagsbarnet ändå)
image10
Är hon inte söt? :D  Frida gillar inte att vara med på bild. Ville vara snäll och ta en bild där hennes ansikte inte syns annars skulle hon döda mig. Förstår inte varför hon inte vill synas.... hon ser ju ut som en modell.

Ska gå och städa mitt rum så mami och Busfröet kan sitta där och ha fredagsmys med lite bolibompa och chips :) 

Bye