Löv them! xD


Finns det något bättre än att sitta i en mysig soffa med nybakade scones och en rykande het kopp té i handen och kolla på dessa två?
My och Anna, ska vi ta några mer morden i midsomer-kvällar i sommar? I'll briiiiiiiing the scones! :D

IKEA IKEA IKEA

Hej allihopa!
Allt löste sig med Telia och dom är återigen högst upp på min lista på favoriter :D
Mitt abonemang var stöldskyddat fortfarande så dom låste bara upp det. Nu är det alltså det nya nummret som gäller (eller det är ju egentligen inte nytt, det är samma nummer som jag hade till mobilen som blev stulen) så nu vet ni alla det om ni vill få tag i mig.
Måste bara säga att jag är grymt besviken på er alla! Finns det inte en enda människa som vill gå ut och shaka ass med mig i helgen? Jag känner mig förolämpad! :C

Nu ska jag efter lite ibumetin och mat åka till IKEA och shoppa lite (då menar jag lite, inget mer än några murgrönor och doftljus får lämna affären med mig. Måste behärska mig lite!)

Min sommar verkar vara räddad. Det ser ut som att det blir nya avsnitt av "Morden i Midsomer". Jag som sörjde hela vintern för att Barnaby skulle lämna serien! 

 
Toodilooo!

Jag hatar Telia!

Idag hatar jag Telia. Har försökt sätta i mitt nya sim-kort i min mobil idag och det visade sig att den var låst till vodafone (Telenor idag, det är en ruskigt gammal mobil) så det gick inte, ringde systra mi och hon hade några upplåsta mobiler som jag kunde låna. Då går jag och hämtar två stycken (better safe then sorry) och sätter i sim-kortet. Vad händer? Jo, telefonen startar, pin-koden funkar, allt går jättebra TILLS jag försöker skicka ett meddelande. Det går inte att skicka meddelandet. Konstigt tänker jag och försöker ringa ett samtal, det går inte heller. Det går inte att ringa från det här abonemanget. Konstigare.....? Har Telia skickat ett spärrat sim-kort till mig tänker jag. Jag spärrade nämligen mitt sim-kort när min mobil blev stulen men när jag beställde ett nytt antog dumma lilla jag att dom skickade ett som gick att använda. Dock upptäckte jag senare att det gick att ringa till mig men jag kan inte kontakta någon. KUL! INTE!!!!
Nu måste jag gå upp extra tidigt imorrn och åka till Teliabutiken och hoppas dom kan hjälpa mig. För självklart så har jag eftermiddagspass imorrn. Går 13.15-17.00. Får se hur allt det här löser sig.....


Telia är bra när det funkar (vågar nästan säga bäst) MEN urusla när det strular!

(Förlåt Pernilla och Pernillas mamma....)


Nu ska jag lägga mig i surhörnet och sura lite över livets orättvisor (behöver jag nämna att mobilstrulet ligger högt upp på min lista nu?)


Tråkigt? Moi?^^

Nej, jag har inte alls supertråkigt.... Tackade nej till partykväll ikväll för att jag trodde att jag skulle göra något annat. Visade sig att det jag skulle göra inte blev av ikväll så nu sitter jag är så uttråkad att jag snart kryper ur skinnet. BLÄ!

Hade så tråkigt att jag hittade min webbkamera och började exprimentera :P
       
Hahahahahaaaa....Jag är sååååå het!^^

Iaf, nån på att gå ut, supa, dansa och röja nästa helg? xD

Vill ha helg!

Halloj, halloj...
Sitter och väntar på att klockan ska bli nio och jag kan ta bussen till Kil. Saknar min Ola.....
Idag har jag varit på ännu en föreläsning och tagit mig igenom den levande. Jag börjar gilla den här kursen, känns mer konkret och som att vi faktiskt kommer att ha användning av det vi får lära oss.
Fikade med Pjöppen i eftermiddag och det var jättekul. Pratade gamla minnen och gjorde upp helgplaner. Ska nämligen ta en riktig, galen arenakväll på fredag. Som på den gamla goda tiden :D
"Råkade" lägga undan en jättesnygg klänning på monki oxå....det var ju inte alls meningen^^
Äh.....vem behöver mat den här månaden :P

Vill iaf att det ska bli helg någongång!


Jag och My på en pub i höstas. En av de roligaste kvällarna i mitt liv :D
Kommer du ihåg engelsmännen, My? Hahahhahaaa...såklart vi är irländska....^^

Party party! xD

Halloj, halloj!
Idag har man varit ute och majat. Jag, mami, papi, Jessica och Gemma var ute vid skagens fyr och fikade och lekte bland klipporna. Vi lekte bl.a. "Wild kids", jag och Gemma var lejonen (bästa laget ever!) och mami, papi och Jessica var björnarna (Buuuuu!). Jag och Gemma vann varenda utmaning och björnarna fick en himla massa safaritjänst :P

Förresten, har ju inte bloggat om det än. Jag har ju fyllt tjugo nu. Eller tjugo jordsnurr som man sa när man var liten. Jag tyckte jämnt att det lät så coolt när man sa jordsnurr istället för år. Skrev det i brev när man skulle skriva till brevvänner osv. Gjorde ni oxå så, eller var det något annat coolt ;)

Har iaf varit på systemet och handlat. Var väldigt weird. Stod i kön och nödkolla passet och funderade på om jag verkligen fyllt 20. Kanske det var jag som inbillade mig eller nått. Hahahhaa.... :)
Fick ett grattis första gången och det var lite extra roligt :P

Nu måste jag hoppa in i duschen. Blir Perry and the Travellers ikväll på nöjes :D Ska dit med Pjöpp och eventuellt Sara. Ska bli grymt iaf xD
Glömde dock att systemet stängde klockan tre idag så jag hann inte handla något så det bli blandat ikväll. Har lite vin kvar sen förra lördagen (om det går att dricka) och rom. Det borde gå bra. Hahahhaa...låter som värsta alkisen! Äh...Det är ju sällskapet som räknas inte drickan :P


Lade upp en fin tårtbild. Jag har ju faktiskt fyllt 20 :D