Min dag

Hej!
Idag var lyckans dag. Jag har fått pengar. Yaaaaay!!! Så jag har shoppat alldeles för mycket (som vanligt...). Föreläsningen som jag var på idag slutade tre timmar för tidigt. Skulle ha slutat 12.00 men vi slutade typ kvart över nio. Inte helt fel men tycker att dom borde planera tiden bättre. Studiegruppen vi skapade verkar vara jättebra :D
Eftersom vi slutade så tidigt så åkte jag och My till stan och shoppade halvt ihjäl oss. Shoppaholics som vi är xD
Om en stund ska jag och My åka och träna. Ska provträna på KAUIF tror jag det heter. Man får testa på ett pass gratis den här veckan. Ska bli skitkul och är det så bra som jag tror det är så blir det nog ett gymkort. Dom har en massa pass där som areobics, spinning, styrka, box, dans och kampsporter. Låter superkul! Idag ska vi på ett styrkepass och vi kommer nog att dö av utmattning. Jag vet inte ens om jag har muskler. Dom är nog förtvinade vid det här laget :P Ska iaf strax byta om och ha mig.
Här kommer lite bilder på dagens shopping:
     
Lite grejer.... Köpte en plattång på Åhléns för 199 kr. Har ingen bra så jag tänkte, why not? Och den var skitbra! Blev jättesnygga lockar och med en halv sprayflaska i huvudet så tror jag att det håller ganska bra :) Tyvärr så måste jag sätta upp det innan träningen ikväll. Tänker inte vara så där fjantig och träna i smink och värsta håret. Kommer bli svettig och äcklig iaf. Får se om jag orkar locka det imorrn...
  
Jag och mitt fina hår :D 

Nu ska jag gå och byta om, vi ses bloggen! 

Första dagen på mitt nya liv

Tjipp o'hoj!
Idag började jag läsa till sjuksköterska :D Det var underbart! xD I löv it! Det enda jag ville var att börja med föreläsningarna direkt, men det var en massa information så det gick inte. Tyvärr kunde jag inte vara med på nollningen för jag hade inte råd. Dumma csn! Snabba på lite!
Men det blir kul ändå. Folk verkar trevliga och till min stora förvåning så var åtminstone en tredjedel av gruppen killar. Jag i min stenåldersbild av sjuksköterskeyrket tänkte att det skulle vara bara tjejer förutom en ensam lite stackare till kille som inte visste vad han skulle hitta på. Jag är så glad! Det blir mycket roligare med killar i gruppen xD
Nu orkar jag inte skriva mer. Ska nog ta mig något att dricka och bädda ner mig i soffan :D

Jag ska avsluta med ett klipp jag snodde från Linn (sorry Linn)


Är det roligaste jag någonsin sett. Nu fattar jag varför killar gillar öl så mycket xD
Kolla killen längst till vänster ca 00.20 in i filmen. Han är så gullig med sina små klappar :D

Bye!

hihihihihihiiii...
Jag är lilla my enligt ett test, jippi! xD

 
You are a curious bastard, and a real sneaky one... usually you get what you want. You like trouble and hate snobbiness... You rock!

Trött, så trött!

nu sitter jag som i koma framför datorskärmen. Jag orkar snart inte skriva mer.......Vill inte. Vill bara sova. Eller bada. Eller sova i badkaret. Det kvittar. Orden blir bara svårare och svårare att hitta. Tack och lov för words synonymfunktion!
Nu kommer här en låt från ett band som en kursare till mig tipsade mig om. Hon varnade att dom kunde bli beroendeframkallande och det är dom. Sitter och lyssna på den här låten som i hypnos medan jag skriver.
(det skadar ju inte att sångaren är så snygg som det vattnas i munnen :P)

Kings of Leon "sex on fire"

Lay where you're laying
Don't make a sound
I know they're watching
They're watching

All the commotion
The kitty loved pain
Has people talking
They're talking

You
Your sex is on fire

Dark of the alley
The breaking of day
Head while I'm driving
I'm driving

Soft lips are open
Them knuckles are pale
Feels like you're dying
You're dying

You
Your sex is on fire
And so
Were the words to transpire

Jag låter deras ord tala istället för mina

bye

Hej på er!

Nu sitter jag här och försöker få tummen ur. Jag ska göra mig iordning och åka en stund till stan. Har fortfarande presentkortet på monki kvar som jag fick av Ola så det rättfärdigar en dag på stan trots att jag borde sitta hemma och plugga. Ska även unna mig en el maco på McDonalds. Den får bli den sista på ett långt tag......Jag måste börja tänka på vad jag äter för jag känner att vågen börjar bli mindre och mindre nådig :( En stor del av det är nog att jag inte tränar något längre så det måste tas itu med! Vara duktiga Louise! 
Kollar även efter en säng. 120 cm bred skulle sitta fint. Har kollat på blocket men dom flesta verkar vara sålda. Den som jag verkligen ville ha, den ägaren har inte svarat än. Bläääää! Jag vill ha den nu. Det är för trångt att ligga två i en 105 cm bred säng....

Nu ska jag göra mig iordning. Göra mig lite fab, det brukar liva upp dagen lite :D 

Här kommer en gammal White Stripes låt som jag har fått nytändning för: 
"Fell in love with a girl"
 

Bye!

Jag saknar dansen....


Gott nytt år

Bloggen krånglade och nu kommer mitt nyårsinlägg lite sent men whatever.....Here it is:

Nu är jag uppe alldeles för sent med tanke på att jag ska gå upp typ 9 imorrn bitti. Jag kommer att vara en zombie av trötthet. Ber redan i förväg om ursäkt om någon möter mig på bergvik för jag kommer nog nästan definitivt att vara läskig, oförskämd och allmänt exorsistisk. En Louise utan sömn är en ond Louise.....
Måste upp tidigt för att hinna med allt innan kvällen. Det tar tid att göra sig iordning!
Är det inte typiskt att man alltid tar typ 4-5 timmar på sig att göra sig iordning inför nyårsafton och fantiserar om hur perfekt det kommer att bli. Man ser helt fantastisk ut och "the world's your oyster" men kvällen blir aldrig så fantastisk som man förväntar sig. Man blir antingen för full eller för nykter, det förra gör att man spenderar halva kvällen i handfatet på toaletten (om du ens hinner så långt...) och det senare gör att du sitter och tittar på allt dina fulla kompisar gör (aka håller upp deras hår medans dom spyr...). Man vågar aldrig prata med den killen man gillar trots att man har suttit halva kvällen och samlat mod (det är ju trots allt nyår) och när klockslaget slår 12 så grabbar man tag i första bästa kille och kysser (för man måste ju kyssa nån vid tolvslaget :P) och denna kille brukar vara en du helst vill ska hamna i minneslukefacket nästa dag (eller som jag fick erfara, han såg okej ut i fylledimman men nästa dag kallade alla mina vänner honom för "Harry Potter"....)
 Alla nyårslöften som man skulle skita i iår eftersom man aldrig håller dom men som man alltid sitter och skriker ut att "åh, det här året ska jag vara nyttigare!" eller "det här året ska jag spara pengar" osv. och som man har ångest över resten av året.
Trots att jag vet allt detta så sitter jag med pirret i magen, det är trots allt något magiskt över nyår. En ny start. En rening. Det är nästan som bikten eller som en ny födelse, man lämnar all skit man har gått igenom det gångna året bakom sig och blir istället ett bättre jag som har alla dessa lärdomar som kommer att hjälpa en på vägen. Det känns som att allt kan hända, man har inga begränsningar och det är en jävligt härlig känsla.
Gott nytt år allihopa!