Hell yea!

Gårdagen spenderade på erotikmässa med min trogna vapendragare My. Vi var först på tjejkvällen, kollade in dildos, provade korsetter (jag iaf) och skrattade åt alla vackra "erotiska" kostymer. En öl dracks och strippor blev tittade på. Måste dock säga att dom manliga stripporna (enligt min åsikt) var bättre (inte bara för att jag är hetro) för att de gav en show. Det var mer dans och minspel. Tjejerna var ju sjukt vältränade och klättrade och gled omkring på den där stången som galet men emellan stängglidningen så tycker jag att det var lite glest med showen. Men det krävs kanske inte lika mycket att hotta upp killar som det krävs med tjejer.
Tyckte bara att det var synd att jag inte hade några pengar. Såg mycket roligt där :D
Träffade även på Mys pojkvän där och han fick godkännande från mig iaf. Han är jätteschysst och dom var supergulliga mot varann. Önskade bara att jag hade min att gosa med också.
Tyckte bara det var roligt att My berättade för mig sen att han (hennes kille) tyckte jag var läskig. Men trevligt läskig iaf....
Men men, så blir det kanske när man börjar prata om piskor och strypkoppel....Inte vet jag...^^
Liten låt blir det iaf. Min nya favorit för tillfället: The Fratellis "Chelsea Dagger"


Kommentarer
Postat av: My

Hehe..helt godkänt för gårdagens utekväll måste sägas, må ha varit annorlunda än våra traditionella utgångar men xD Jag hade kul :)

2008-09-27 @ 18:07:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback