The Hives "Tick tick boom"

Om det är nån låt jag kommer ihåg från WTAI så är det den här. Jag hade inte lyssnat så mycket på The Hives innan men såfort jag hörde den här på spelningen ville jag springa längst fram till scenen och rocka loss. Det var ett sånt drag! Vissa band man ser är jättebra men tyvärr så är dom inte så magiska på scen. The Hives var magiska!

ÄNTLIGEN!!!!

Nu kom beskedet. Jag får studiebidraget imorrn. Det betyder att Louise kommer att vara rik några dagar framöver :D Hallelujah!!!! Snacka om att jag ska shoppa imorrn. Tyvärr ska jag även jobba. Får se hur det går med det. Ska ge det en till chans iaf. Men är det för jobbigt så slutar jag. Visst,pengar är bra (jävligt underbart faktiskt!) men jag vill inte offra för mycket av min tid med pojkvännen, vänner, familjen, träning och mentala hälsa för pengar. Man vill ju faktiskt inte vara girig.....

Jeff Buckley "Hallelujah"

Känner mig lite sorgsen nu. Vet inte varför....Behöver kanske bara ventilera lite. Här kommer iaf min gråtlåt. Det finns ingen låt (förutom kanske akustisk wonderwall med Noel) som kan få mig att gråta så.
Det är vackert...
 

Hell yea!

Gårdagen spenderade på erotikmässa med min trogna vapendragare My. Vi var först på tjejkvällen, kollade in dildos, provade korsetter (jag iaf) och skrattade åt alla vackra "erotiska" kostymer. En öl dracks och strippor blev tittade på. Måste dock säga att dom manliga stripporna (enligt min åsikt) var bättre (inte bara för att jag är hetro) för att de gav en show. Det var mer dans och minspel. Tjejerna var ju sjukt vältränade och klättrade och gled omkring på den där stången som galet men emellan stängglidningen så tycker jag att det var lite glest med showen. Men det krävs kanske inte lika mycket att hotta upp killar som det krävs med tjejer.
Tyckte bara att det var synd att jag inte hade några pengar. Såg mycket roligt där :D
Träffade även på Mys pojkvän där och han fick godkännande från mig iaf. Han är jätteschysst och dom var supergulliga mot varann. Önskade bara att jag hade min att gosa med också.
Tyckte bara det var roligt att My berättade för mig sen att han (hennes kille) tyckte jag var läskig. Men trevligt läskig iaf....
Men men, så blir det kanske när man börjar prata om piskor och strypkoppel....Inte vet jag...^^
Liten låt blir det iaf. Min nya favorit för tillfället: The Fratellis "Chelsea Dagger"


Ok Go

Ok Go "Here it goes again"

Jag SKA lära mig den där dansen!
Löv it!!!!

Jag är makalös :D

Jag fick jobbet på Makalös AB. Jag vet inte hur jag känner för det faktiskt. Å ena sidan så får jag betalt (minst 2880 pix extra i månaden om jag jobbar minimum 2 ggr i veckan) och inget jobb är perfekt (inget jobb jag konmer få iaf), å andra sidan så var dom 2 och en halv timmarna dom längsta i mitt liv. Det sög att ringa gång efter gång till folk som inte ville ha något. Jag sålde tidningen café och jag var den första i var grupp som sålde något. Jag belönades med en snus. Totalt tror jag att jag ringde till mer än 200 människor och sålde bara tre prenumerationer. Ska nog ge det några chanser och se hur det går.
Geografikursen var skitrolig! Träffade jättetrevligt folk och hade en gullig Sven-liknande föreläsare. Lite lugnare tempo på föreläsningarna än på historian oxå. Vilket är ett stort plus. Kunde anmäla mig på csn:s hemsida idag. Yaaay! Skulle få svar om fyra dagar. Jag antar att jag borde få svar på tisdag eller nåt. Eftersom det är helg. Hoppas verkligen att det löser sig den här gången.

Nu ska jag käka något. Har inte ätit sen kl.16.00 :(


Lasse Lindh "Svenska Hjärtan"

En av de underbaraste låtar jag hört <3
 
Svensk sommar tinar frusna själar och stackars satar som du och jag
som tror och hoppas och tänker att nu så nu är det väl
Äntligen våran tur att träffa nån som behandlar oss väl
kyss mig ömt och brutalt sover sked håller hårt både morgon och kväll
Dom säger dom bästa är tagna men dom ljuger, dom ljuger för vi finns ju kvar
Och om dom bara gav oss chansen

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

Svenska hjärtan tinar aldrig när dom väl har frusit
Skitsnack, ge mig kärlek och passion och hunger och magi så smälter jag rakt av
Och vi som väntar på något gott vi väntar alltid för länge jag vet, jag vet
men ett liv med låga krav är som sommar utan sol och vinter utan snö
Och vem vill leva så

Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag inte något så fjuttigt som en morgon och en dag

("kyss mig ömt och brutalt" Ja tack! Underbara texter och det ryser i hela mig....)

Girlichious ;)

Tjipp!
Nu sitter jag här igen. Jag kan inte låta bli.
Har just tvättat av min vackra ansiktsmask. Såg väldigt fin ut^^ Det är så att min hy har fått damp på mig på sistone. Jag har fått fem miljoner finnar (förmodligen av mina härliga p-piller :P) Har aldrig haft så många finnar förut. Man kan ta miste på mig och en salami....
En fin bild på mig med den härliga masken:
 
Masken var verkligen härlig! Den var en "warm mask" vilket jag först trodde var att jag skulle värma på den men så var det inte. Den smetade man på och huden blev härligt varm, typ som när man fryser jättemycket och kliver ner i ett lagom varmt badkar och det är bara sådär äckligt skönt :D Sen var den ju typ chockrosa vilket var ett plus. Kändes skön, tog bara fem minuter och kostade 20 pix på åhléns. Perfekt! Hoppas min hy uppskattar det här nu! Vill gå tillbaka till min någolunda finnfria hy. Speciellt när man ränner omkring på arbetsintervjuer titt som tätt.
Såhär "fin" blev jag efteråt (varning till känsliga läsare som inte sett mig utan smink, det är inte en vacker syn!):
  
Och nej...Det är inte skit på linsen. Det är min hy :'(


The Killers "This river is wild"

Den låten som snurrar runt mest i min mp3 nu:


Leaves are fallin' down on the beautiful ground
I heard a story from the man in red
He said "The leaves are fallin' down
Such a beautiful sound
Son, I think you'd better go ahead
But you always hold your head up high
'Cause it's a long, long, long way down
This town was meant for passing through
Boy it ain't nothin' new
Now go and show 'em that the world stayed round
But it's a long, long, long way down

You better run for the hills
Before they burn
Listen to the sound of the world
Don't watch it turn
I just want to show you what I know
And catch you when the current
Lets you go

Or should I just get along with myself
I never did get along with everybody else
I've been tryin' hard to do what's right
But you know I could stay here
All Night
And watch the clouds fall from the sky
This river is wild

Hej igen!

Nu sitter jag här igen och skriver. Har blivit lite av en bloggnörd den senaste tiden.
Just nu händer det inte så mycket. Väntar mest på att Jay Leno ska börja. Funderar på om jag ska äta den där köttfärssåsen och spaghettin som är i frysen. Borde egentligen inte äta så sent men jag har inte ätit kvällsmat än....Får sen hur det blir (spännande va?)

Tidigare ikväll så var jag och Ola hemma hos papi och fikade. Det var väldigt kul. Pojkvännen och pappan kommer nästan lite för bra överens....Läskigt! Dom satt och tittade på en Roy Orbison musikdvd och jag satt roat och tittade på dom. Dom trummade t.o.m. i takt med varandra. Sen spelade vi tp och tro det eller ej.....Jag och Ola vann! Över Papi som har typ memorerat alla frågor! Fast det var mestadels Ola som svarade rätt, men jag prickade in några rätta svar.
Jag vill bara försvara mina allmänbildningskunskaper lite, det är nämnligen så att papis tp (Trivial Pursuit) är gjord någongång under åttiotalet. För att sätta det här i ett mer förståligt sammanhang så var svaret på en av frågorna Västtyskland. En annan fråga var "Vilken veckodag dog Gustaf II Adolf?". Om det var någon som ville veta så var det en lördag. Jag hade turen att gissa rätt :P 

Imorrn ska jag fika med My och det ska bli skitkul! xD Var ett tag sen vi sågs så we've got some catching upp to do....

Fick även en till intervju på fredag. Alla dagar den här veckan är fullspäckade. Hur ska jag orka? Roligt att jag igår hade ångest för att jag inte hade något att göra och att jag inte hade nått liv och idag vet jag inte hur jag ska hinna med alla intervjuer m.m.

Det löser sig...

Bye

Hallelujah!

Nu känns det äntligen som att mitt liv börjar ta form. Jag var på intervju idag på JRM (telefonförsäljning) och killen jag pratade med var jättetrevlig och jag tror att han tyckte jag passade för jobbet. Han sa iaf att det märktes att jag inte har svårt för att träffa nya människor och att jag inte har svårt att prata med folk! OMG! Jag som är superblyg och är sämst på att prata med folk jag inte känner. Yes! Så på söndag ska jag dit på någon introduktionsgrej då jag tror jag ska provringa. På torsdag så ska jag på någon introduktionsgrej på Makalösa eller vad det nu heter....Då ska jag nog oxå provringa.
Jag har även fått svar från StaffUp som söker telefonförsäljare och dom vill att jag ska ringa så kanske jag kan komma på intervju nästa vecka. Jag har fullt upp!

Som om det inte var nog med det så har jag fått svar från universitetet och jag kom in på geografikursen och jag ska ringa dom. Har fått schema och allt. :D Yaaay....Skulle inte vara helt fel att plugga på vardagarna och jobba lite på helgerna. Extra cash. Bara man orkar alltså. Såg att schemat på geografikursen var lite mer föreläsningar och längre föreläsningar än historian. Men vad gör man inte för pengar....

Behöver jag säga att jag är överlycklig nu?

Jag kommer kanske bli allas hatobjekt

Imorse såg mitt liv oändligt arbetslöst ut. Jag har varit på en arbetsintervju på McDonalds (vid sundsta) förra måndagen och jag tror att det gick ganska bra men det var tydligen typ tusen människor som sökte det jobbet (weird att så många människor ville ha ett jobb på donkan...) så I'm keeping my options open. Jag har sökt på netto oxå (hoppas, hoppas, hoppas!). Idag så tänkte jag att nu får det vara nog. Efter ett motiverande samtal med Pörnill så bestämde jag mig att "nu ska jag ta tag i det här" (för femtielfte gången). Nu har jag sjunkigt så lågt att det får bli telefonförsäljare. Jag sökte typ tre eller fyra jobb och jag har nu fått svar från två. En arbetsintervju imorrn och en "typ" intervju på torsdag. Yaaay!
Jag har även sökt typ tre kurser på universitetet nu i höst. Efteranmälan. Hoppas det finns platser kvar! Jag ska få tag i pengar. Även om jag måste sitta och terrorisera folk. Så om jag får nått av jobben och ringer er, snälla! Var snälla mot mig :)

Kvällens låt

Kvällens låt blir Maximo Park "apply some pressure"
lyssna och njut
(själv har jag den på singstar så ni kan ju träna till den här om ni vill slå mig^^)

Godnatt mina små kycklingar!

Lite kvällsmusik...

Oasis "little by little"

Mysmusik....Älskar Oasis så att det ibland gör lite ont i hjärtat att lyssna på dom. Känns bara så mycket....
Btw, härligt att i mitten av den här låten låter det nästan lite som Kaiser Chiefs "Oh my god"

Sov gott mina små kycklingar

Kalas, kalas, kalas....

Tjipp!
Nu sitter jag här med en halvt vrickad fot (igen). Hahahhaha....inte riktigt så illa som sist. Köpte ett par högklackade skor på gengåvan häromdagen och har traskat omkring (och festat *host*) i två dagar och nu idag kände jag att min fot är inte glad på mig. Jag haltar omkring här igen. Dock betydligt mindre smärtsamt haltande. Det är samma fot som tidigare så jag tror den har blivit lite överkänslig. Mina ledband kanske inte är lika elastiska som innan jag slet sönder dom :P

Idag har jag varit på släktkalas oxå. Ola fyllde ju år så hans familj + lite släkt skulle fira honom och då tyckte han att jag skulle följa med. Så det gjorde jag. Problemet var att vi var ute och firade honom igår kväll på ankan så jag mådde inte så jättebra dagen efter.... men jag överlevde och förhoppningsvis så tyckte dom att jag inte var alltför konstig^^ Jag tyckte dom var skitschyssta iaf :D

Nu sitter jag här och slappar...har inga direkta planer. Ska nog hämta upp mina vinterskor ur källaren imorrn. Spännande va?^^
Jag har inget liv. Bara så ni vet :P

Bara eftersom jag skrev om det så lägger jag in en fin bild på min fina fot när den var vacker och svullen av stukningen

Hahahhaa..vacker va? Kan säga att jag saknar inte kryckorna ett dugg. Trodde att det skulle vara kul men visste inte att det var djävulens påfund. Det nya tortyrredskapet.

Nu ska jag sova snart
Godnatt!

Miss Li "Oh Boy"

Du vet vem du är ;P


Grattis! xD

Galen mobil och nyfärgat hår

Min mobil är besatt. Jag måste nog kalla hit exorsisten snart. Jag skulle bara ladda den. Den hade inget batteri kvar och hade slocknat. Jag skulle sätta på mobilen efter jag satte i strömkontakten och helt plötsligt får den damp. Den är superseg och allt händer i slowmotion. Jag tänker att jag låter den vara en stund så ordnar det sig. Helt plötsligt så ringer det. Jag försöker svara men neeeej....Inget händer. Det fortsätter att ringa. Och sen börjar det vibrera också. Högt. Och jag kan inte göra något. Tillslut får jag lägga den i mitt rum under en kudde. Nu efter typ 5 minuter så har den slutat ringa och slocknat igen. Det var dom längsta 5 minutrarna i mitt liv..... 

Other news: Jag har färgat håret (spännande liv jag lever, va?^^) och det är återigen mörkt och någorlunda snyggt. Behöver bara en rejäl klippning. Kan säga att jag är farligt nära att greppa saxen själv. Det är så jävla slitet! Har ju inte klippt mig sen februari så det är ju inte så konstigt. 

Och sist men inte minst, min älskade pojkvän fyller 20 idag. GRATTIS!!!! xD 
Detta innebär att det  blir utgång imorrn till ankan och sedan en tur till Kil på lördag där det vankas släktkalas. Konstigt nog är jag lite nervös...^^ Hoppas jag inte gör bort mig för mycket :P

Nu ska jag kolla lite på Jay Leno innan jag ska gå och lägga mig. Ska gå upp tidigt imorrn och följa systerdottern till skolan och sedan ska jag och mami dra till bergvik och leta present till en viss person. Say no more....

Bye
 

 

Kate Nash "I'm not gonna teach your boyfriend how to dance"

Underbara Kate Nash :)


Smörgåstårta och ny säng

Tjippidoodle!
Tyvärr är den nya sängen inte min. Sitter i mamis rum och kastar trånande blickar mot hennes nya 120-säng med ekram. Jag vill oxå ha! Jag ska ta hennes gamla 105-säng som är lite bredare än min 90. Är inte sååå kul att sova två i en 90-säng. Blir lite trångt :P
Kom på när vi flyttade hennes gamla att det var den sängen som jag hade när jag var liten. Fast då hade den en jättesnygg kromad ram som gick runt som jag brukade gå balansgång på. Så då får ni en idé om hur gammal den är. Tror den är iaf över 20 år gammal.

Har även gjort en smörgåstårta nästan helt själv. Vuxenpoäng till mig :D Jag som inte ens gillar smörgåstårta. Mami ska ha syjuntan här ikväll och dom ska käka den. Har även bakat en paj. Den har jag gjort helt själv iaf :D Jordgubb, hallon och björnbär, mums! Nu blir jag hungrig :D
Här kommer en fin bild på smörgåstårtan:

Känner mig riktigt stolt faktiskt xD

The Darkness "I belive in a thing called love"

Sitter och ser på Bridget Jones och så dyker den här låten upp. NOSTALGI! Jag kommer ihåg hur galen i den här låten jag var och nu när jag ser videon vrider jag mig av skratt xD Dom är så söta!
 

Miss Li "Ba ba ba"

Tjipp!
Idag är jag på betydligt bättre humör. Jag har spenderat helgen hos Ola så hur kan jag vara annat än glad :D
Igår blev det lite loppmarknad på Kils hembygdsgård. Skulle vara jättestor men vi kom dit vid två tiden och då höll dom på att packa ihop. Blev en besvikelse. Men en promenad blev det iaf. Och inhandling av godis och chips. Håll i hatten nu! Det var jag som köpte godiset och det var jag som åt upp nästan allt. Alla som känner mig vet att jag äter typ aldrig godis och när jag väl äter det så tar det, som min kära syster vänligt säger, "en timme att äta en ruta marabou". Måste vara alla konstiga hormoner jag proppar i mig. Har varit pmsig i typ en och en halv vecka plus har haft mensvärk varje kväll. Men jag tror att min kropp har vant sig nu :D Så nu går jag omkring i ett lyckorus för det mesta. Vilket är kul jämfört mot nära depression förra veckan.
Imorrn blir det arbetsintervju på donkan och det ska bli spännande. Wish me luck! xD Inte drömjobbet kanske men det är skitbra för mig nu känner jag :) 

P.g.a mitt allmänt glada humör nu så blir det en glad, härlig låt som jag hörde på sommarkrysset igår. Jag har knappt lyssnat på Miss Li förut men nu blir det mer av den varan. Blev helt förälskad i den här låten :D
Ha det underbart mina små kycklingar xD
Bye

Jag blir galen!

Har haft en intressant dag idag. Jag blir bara så förbannad! Jag som varit på 4 föreläsningar, köpt en lärobok, blivit med i en studiegrupp och pluggat får inte gå den kursen. Jag har inte blivit antagen. Orsaken: Jag skulle inte hinna ikapp i arbetet inför tentan. Jag har missat två föreläsningar som går att läsa upp på internet och en studieresa till Säffle som vi inte skulle ha någon användning av. Tack för den! Sen har dom mage att påstå att jag har lämnat in ansökan försent. Jag har t.o.m. bevis för att jag lämnade in den i tid. Deras datorsystem hade tydligen krånglat så dom hade fått den sent, men det är inte mitt fel! Jag får damp på dom!
Jag kommer alltså inte få några mer pengar, jag som har lånat och allt :C
Efter en rejäl gråtstund och panikattack så ringde min mobil och gissa vem det var?
McDonalds på Nobelplan! Dom ville att jag skulle komma på intervju på måndag. Jag kanske får ett jobb! Hoppas, hoppas, hoppas.
Annars får jag söka ännu mer kurser, tydligen var inte alla fulla än så jag kommer söka allt jag kan.
I'm a woman with a mission! Watch out!

Ska käka lite och sen ska jag gå på bio. Blir nog "The dark knight" men vi får se om det finns några biljetter kvar :D

Bye

Black kids

Nu är det nämligen så att jag har blivit shanghajad till att gå ut och fira en av Olas kompisar på glada ankan ikväll. Har aldrig varit där så det ska bli spännande :D Så nu måste jag ha lite partymusik till mitt ynka andra glas vin. Så blir det när man inte är förbered (skulle blivit scout!). Pågrund av detta så behöver jag lite partymusik, några tips? För tillfället får jag sitta och smådansa till Black kids "I'm not gonna teach your boyfriend" 
 
Enjoy!

shake that ass, mina små kycklingar

Ett smått lulligt bye xD

Jag har blivit utmanad!

Jag har blivit telefonboksutmanad av Marie so here it goes:

Vill du gifta dig med nr.2?
Tyvärr Marie, gillar dig men vill inte gifta mig med dig :(

Hatar du nr.5?
Nej, det gör jag inte. Nummer 5 är en barndomskompis som jag tappade kontakten med och träffade på en fest för några veckor sedan.

Har du kysst nr.7?
Nej, konstigt nog har jag inte kysst Göteborgs spårvagn^^

Har du träffat nr.9 i veckan?
ja, det har jag faktiskt. Igår nämligen. Nr.9 är min syster Jessica

Älskar du nr.10?
Nr. 10 är Linn men jag vet inte om jag direkt älskar henne. Hon är jätteschysst och så. Som en vän isåfall xD

Är nr.11 en sötnos?
ja, såklart hon är. En av de charmigaste människorna jag känner :D Nr.11 är Lisa som gick i min gamla gymnasieklass.

Är nr.15 en bästis?
Ja, det skulle jag nog säga. Det är mitt eget mobilnummer och jag är min egen bästa kompis. Jag gillar mig själv. Mycket xD

Har nr.16 gått i samma klass som du?
Nej, det har hon inte. Det är min 71 åriga moster som är nr.16.

Brukar du hänga med nr.19?
Ja, det brukar jag göra. Nr.19 är min pojkvän så vi "hänger " ganska ofta :D

Är nr.20 bra?
Pappa är alltid bra ;)

Gillar du nr.26?
Ja, det gör jag men det var länge sedan vi träffades. Nr.26 är en gammal klasskompis.

Tyvärr kunde jag inte avsluta telefonboksutmaningen. Jag hade inga mer nummer i mobilen :P Så går det när man inte är populär x(

Jag utmanar nu Sara, Pernilla, Linn och systeryster (Christina). Systeryster, du får äran att översätta det xD

Minnen

Tjipp!
Nu har jag sökt (det gjorde jag i torsdags) och jag ska gå på min första föreläsning på tisdag. Det ska bli spännande :D
Stora skolan xD
Imorrn så ska jag dammsuga, woo-hoo! Gud va kul! (btw, jag är sarkastisk^^) Städning är tråkigt men det måste göras men med lite bra musik på obscent högt så borde det gå bra ;)
Just nu sitter jag och är lite söndagsdeppig. Vet inte varför jag blir söndagsdeppig för, det är ju inte precis som att jag har skola imorrn eller något annat tråkigt som jag måste göra. Det är nog att jag känner mig lite ensam. Det känns som att alla är upptagna med något och jag sitter ensam och har inget att göra. Saknar skolan lite, att träffa gänget varje dag och prata igenom allt som hänt under helgen och allt man skulle vilja göra istället för att sitta just där i skolbänken. Och sist men inte minst: MAT! Som vi pratade om mat xD Det är nog mitt största minne av gymnasiet. Att vi alltid pratade om mat, det kvittade vilket ämne vi var inne på vi pratade ändå bara om mat :P
Tycker att vi skulle köra en till reunion, typ filmkväll eller gå ut och ta en öl och prata. Saknar er :(
pågrund av denna nostalgitripp så bli kvällens låt Bloc Party "I still remember"
Nu kommer jag tänka igenom alla glada minnen och gråta en skvätt

Sköt om er mina små kycklingar...

Bye

It's final

Nu är det bestämt. Jag ska börja plugga historia. Om det finns plats alltså. Jag står inte ut längre. Jag vill ha pengar! Jag kan inte leva såhär längre. Jag vill klippa mig, färga håret, shoppa, betala av skulder och festa. Så är det. It's out in the open. Nu vet ni.


Charlie the unicorn

Jag lovade min syster att jag skulle lägga in den här videon. Jag tycker fortfarande att den är en av dom roligaste videorna som jag har sett xD

Njut^^
(och om någon är intresserad så hade jag väldigt lite att göra en dag i november så jag lyssnade och skrev ner hela "candy mountain song" sååååå ni kan kolla upp den ifall ni inte hänger med i sången :P)

Stolthet

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Jag sökte tre jobb igår. Jag hoppas att jag kan få komma på intervju på åtminstone ett av dom. Ett av jobben är verkligen ett drömnjobb för mig så jag hoppas verkligen att jag får chansen att sälja in mig själv på en intervju! Hoppas, hoppas, hoppas! 

Idag har jag varit hos tandläkaren (inga större sensationer, skrapade lite tandsten) och firade systeryster (Christina). Hon blev  glad över boken som jag valt ut åt henne och det spelades lite tp. 

I helgen så är det oxmarknaden i Filipstad och som vanligt ska vi åka dit. I år får Ola följa med. Det ska bli jättekul! Jag älskar marknader och oxmarknaden är liksom årets händelse i marknadsvärlden. 

Nej, nu orkar jag inte skriva mer för tillfället. Ska kolla Heroes nu. 

Byebye   

Yaaaay! Eller?

Jag är glad! xD jag har fått en ny tv. Eller den är ny för mig...Jag fick en tv av Ola som han inte använde. Den är lite större än min förra (som är typ från 80-talet) och låt oss inte glömma det viktigaste *trumvirvel* den har en fjärrkontroll! Jag kan alltså ligga i sängen och byta kanal utan att springa fram till tv :D Yaaaaay! 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra...Dra till max kanske och lämna in mitt cv. Ett jobb och lite pengar skulle inte sitta fel. 

Gårdagen på IKEA var kul. Vi hittade en säng till pojkvännen och han ska köpa den en dag snart. Vi gick även i andra affärer på bergvik och jag blev helt chockad när jag upptäckte att han gillade att gå i affärer och att han t.o.m. gillade hemtex! Alla mina fördomar om killar brast vid det ögonblicket. weird... 

Jag är så fruktansvärt uttråkad för tillfället. Jag har inget att göra. Ska väl finslipa mitt cv men det tar inte lång tid. Ola drog till skolan tidigt imorse och jag har sovit och drömt konstiga zombiedrömmar.  Måste ta tag i mitt liv snart. Kan inte leva såhär arbetslös och bidragslös längre. "Sommarlovet" är över. 

Nu ska jag söka jobb, mina små kycklingar

bye   

The Killers "Sam's town"

Jag kan inte bestämma mig vilken version jag tycker är bäst....Vilken tycker ni? :D

orginalversionen


Abbey road-versionen

Poirot

Idag börjar "Poirot" på fyran. Yaaaaaaay!!! Fyra sprillans nya avsnitt av min favoritdeckare. Plus att Ola kommer hit ikväll och sover över. Kan det bli bättre? hahahhaa....wiiiie!

Hej igen :)

Nu är jag tillbaka :D Har ni saknat mig? Haha...
Jag har haft mycket för mig i helgen. På fredagen så var jag, mamma, pappa och Gemma på stan. Det var nämligen så att nu när Gemma har börjat skolan (förskoleklass) så kunde hon inte ha regnbyxor som hade hängslen på. Det hade tydligen bara små barn. Iaf enligt min mamma. Vi träffade Ola på stan oxå. Smart som jag är så är det inte jag som upptäckte att han var där utan det var pappa, jag såg att pappa hälsade på nån men jag kollade inte vem jag jag fortsatte gå. Pappa fick rycka tag i mig och då såg jag att det var honom. Jag är bäst! :P Är så pinsam som vanligt.
Gemma råvägrade att hälsa på honom, jag undrar om hon är lite svartsjuk. Moster Louise har en pojkvän och är då lite mer upptagen än vanligt? Jag vet inte.... Iaf så var jag och mamma barnvakt den kvällen. Det blev lite bolibompa (på barnkanalen, neeeeeeeeeeeeeeeeeej!) och chips.

På lördagen så åkte vi alla till Molkom. Nils (min mosters man) fyllde 79 år. Det blev lite smörgåstårta och gräddtårta och jag rullade nästan därifrån. Efter det så åkte vi hem och pappa skjutsade mig till Kil där det vankades pojkvän och pizza (yaaaay!). Det var en trevlig kväll förutom några "spännande" samtal från en viss Frida J. Hon ringde typ halv ett på fyllan och började snacka skit med Ola. Några favoritmeningar var "ligger du med någon annan?" och "det här med Louise, du förtjänar det bästa..." som jag tolkade som att hon inte tyckte att jag dög åt honom. Tack Frida! Jag trodde du var min vän oxå. Visst, det var på fyllan men man kan bara använda den ursäkten sååå många gånger om ni fattar vad jag menar. Stackars Ola försökte få henne att lugna ner sig och säga åt henne att inte snacka skit om mig.

Iaf, orka med jobbiga "vänner".

Idag så ska jag och Ola åka till IKEA och kolla på möbler till honom. Han ska köpa ny säng och några hyllor och han ville ha min åsikt. Jag som älskar IKEA är inte sen att tacka ja till det erbjudandet så jag ska strax hoppa in i dushen och göra mig iordning. Lite frukost skulle inte vara fel heller. Äggröra?
Nu sticker jag. Tack för kommentarerna förresten :D

Bye mina små kycklingar!